Cinderella

         

Ik, Cinderella Verhaert-Dubois, ben in 1983 geboren in Dreux (Frankrijk). In 2001 verhuisde ik vanuit mijn geboorteplaats naar Orléans om daar de universitaire opleiding Engelse Taal & Cultuur te volgen. In 2003 verhuisde ik naar Amsterdam als deelneemster aan het Erasmus uitwisselingsprogramma. Hier haalde ik mijn staatsexamen Nederlands als tweede taal en mijn bachelor in Engelse Taal & Cultuur. Ik hield inmiddels zo van Nederland dat ik besloot te blijven. Vervolgens behaalde ik mijn onderzoeksmaster in Cultural Analysis aan de Universiteit van Amsterdam.

Ik heb in drie verschillende landen gewoond, gestudeerd en gewerkt (Frankrijk, Nederland en België).

Nadat ik jaren als bijbaan vertaalde, heb ik in 2010 Cinde Taal & Tekst opgericht. Als Franse vrouw met afgeronde universitaire opleidingen in Engels en Nederlands, beheers ik de drie talen volledig.  Als zelfstandig onderneemster vertaal ik voor bedrijven en particulieren. Daarnaast houd ik me in mijn vrije tijd bezig met mijn grote passie: schrijven.

Spontaan, sociaal, gevoelig, nieuwsgierig, levensgenieter, eigenwijs... zijn enkele woorden die mij goed beschrijven. Ik hou van dansen, lezen, reizen en nieuwe mensen leren kennen.

Mijn volledige CV ontvangt u op aanvraag (info@cinde.nl).